Το πρώτο αληθινό Life-Style περιοδικό της Πάφου. Σε πολυτελή και προσεγμένη έκδοση, 6 χιλιάδες πολυτελή τεύχη διανέμονται δωρεάν σε κάθε γωνιά της Πάφου. Τα περιοδικά διανέμονται  στους πελάτες που διαφημίζονται στο περιοδικό, καταστήματα σε όλους τους κύριους δρόμους της Πάφου, ιδιωτικές κλινικές, ιατρεία, καφετέριες, κομμωτήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες,  και πέραν των 65 επιλεγμένων περιπτέρων , 3 Supermarket και 18 ξενοδοχείων .

Η πρώτη μας εμφάνιση έγινε τον Δεκέμβριο του 2008 και από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε ζεστά από τους συμπολίτες μας. Ο λόγος είναι απλός. Είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, σοβαρό αλλά όχι σοβαροφανές, εντυπωσιακό αλλά όχι προκλητικό και κυρίως αυθεντικό.

Η συντακτική μας ομάδα αλλά και οι δεκάδες συνεργάτες μας, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου η Πάφος να νιώθει περήφανη για αυτό το πρωτοποριακό έντυπο. Στόχος μας, η σωστή ανάδειξη της Πάφου και των ξεχωριστών ανθρώπων της, η προβολή του εμπορικού κόσμου και η εμπλοκή και των ίδιων των πολιτών στην βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης και της επαρχίας.

Όλη η ομάδα του PrestigePafos υπόσχεται μια μαγευτική διαδρομή, με ειλικρίνεια, κέφι και ζωντάνια. Σ΄ αυτή τη διαδρομή συνοδοιπόροι είστε όλοι εσείς και ‘σταθμοί’ μας είναι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η κοινωνία. Άνθρωποι απλοί και καθημερινοί. Προσωπικότητες που γράφουν τη δική τους μικρή ή μεγάλη ιστορία σ΄ αυτό τον τόπο. Μικρές και μεγάλες χαρές, σχόλια και ειδησούλες από όλους τους τομείς. Σε ένα χαλαρό ταξίδι αυτογνωσίας και χαράς.

 

Ακολουθήστε μας και δεν θα χάσετε.